Spil Smart logo

FAQ Valgfag

Vi får mange spørgsmål om musik valgfag for 7.-8. klasse og det forstår vi godt, for det er noget af en opgave man kommer ud i som musilærer 🙂

Herunder har vi samlet gengangerne i en FAQ. Håber du kan bruge det.

Ja, med vores licenser til indskoling, mellemtrinnet og valgfag fuldt dækkende

Derudover gør vi meget ud af hele tiden at være helt opdateret ift. EMU og de nyeste direktiver. Den ene af vores forfattere, Liv Beck underviser som lektor på Absalon i Roskilde på musiklinjen og er derfor naturligt nok, altid helt opdateret.

Når du vil bestille årslicens til valgfag 7. – 8. klasse kan du vælge mellem to produkter:

  1. Er en grundpakke til de skoler som har mellem 1-15 elever I ALT på skolen der skal have musik valgfag. Den koster 1798,- dkk eks moms. Du betaler det samme uanset om der er 5 elever eller 15 elever Læs mere og bestil her
  2. Er der 16 elever eller flere skal du købe den pakke der hedder: Valgfag 7.-8. klasse Årslicens 16+ skoleår – her er prisen 145 dkk pr. Læs mere og bestil her

VIGTIGT: De to pakker kan ikke kombineres ved at købe grundpakken og så 4 elever oveni med 16+ pakken.

Vi har sat en køreplan sammen til valgfagsprøven der giver dig et godt overblik, samt konkrete skemaer og redskaber til selve prøven.

Derudover har vi også sammensat et overblik/årsplan over de to år med valgfagsundervisningen.

 

Vi kan oprette unilogin’s til det antal musiklærere I er på skolen, samt et elev login til hvis eleverne skal tilgå materialet på skolens iPads, eller andre enheder. Som standard opretter vi altid til både elever og undervisere.

Du finder pt. (18-05-21) 6 store ”Rundt om forløb” – 20 mindre forløb – 16 arrangementer m.m. Dette er mere end rigeligt til 2 års undervisning og om mere er på vej, bl.a. Rundt om klassisk musik og Rundt om disko og du får også en udførlig køreplan til valgfagsprøven.

Ja, det har vi, eller vi har en skitse til en årsplan som du kan bruge som udgangspunkt som du nu har lyst til.

Se for mellemtrinnet her

Se for valgfag her

Ja, der vil komme mere materiale løbende gennem et skoleår. Ca. 2-3 store forløb om året, 8-10 mindre forløb og 4-5 sammenspilnumre. Se vores udgivelsesplan her (opdateres løbende)

Ja, der ligger masser af musikhistorieforløb og materiale om teori/hørelære/analyse på Spil Smart Portalens valgfags sektion og du finder også forløb om musikforståelse – musikliv, musik og medier og musikoplevelse.

Ja, du finder altid masser af sammenspilsmateriale på Spil Smart Portalen. Se fx det store forløb ”Rundt om Sammenspil” der rummer alt du skal bruge til eksamens praktiske del. Derudover finder du også en køreplan til valgfagsprøven samt vores bud på en årsplanårsplan med udgangspunkt i vores forløb.

Den koster fra 2195 dkk pr. år for max 15 elever i alt på skolen.

Derover koster den 149 dkk pr. år pr. elev.

Læs mere her

Ja det kan du, vi opretter som standard unilogin.

Ønsker du/I ikke at bruge unilogin er dette helt ok, vi tilbyder begge dele.

Ja, du finder alle materialer på MoMo, Meebook og Min Uddannelse. Sig endelig til hvis du mangler et forløb et af stederne.

Bruger din skole andre læringsplatformer end de 3 nævnte, så er det relativt let at oprette vores forløb med links til opgaver og forløb da vi på vores portal har alle forløb liggende som enkelt sider/produkter på vores portal – lidt lige som en webshop.

Det gør det langt lettere at linke til de relevante forløb inde i elevplanen, se fx vores valgfagsforløb om cubansk musik og cubansk musikhistorie

 

Ja, du kan se hvilke fælles mål der er tilknyttet de enkelte forløb, det ses tydeligt under billedet på siden for forløbet.

Som de første lancerede vi en fuldt dækkende valgfagsportal i november i 2019. Efterfølgende er den blevet udvidet med en del flere forløb og inkluderer en række store eksemplariske forløb. Med Spil Smarts valgfagsportal får du derudover også en fuld køreplan til prøven, sat sammen af Liv Beck, der er lektor på Absalon og underviser musiklinje studerende – Liv er 120% inde i valgfagsprøvens indhold og krav.

Vi har brugt mange hundrede timer på at udvikle og producere materialerne til valgfagsportalen, derfor koster det lidt mere end de øvrige portaler.

Ja, din skole kan få rabat, men kun efter noget for noget princippet 🙂

Vi har lavet en rabatmodel hvor der gives rabat efter hvor meget du køber hos os. Jo flere portaler, jo mere rabat.

Læs om priser og rabatter her

VIGTIGT:
Når du bestiller en årslicens til Spil Smart bliver du altid oplyst om betingelserne i både ordrebekræftelse og efterfølgende velkomst e-mail.
Det er dit og din skoles ansvar at læse betingelserne igennem, således du og din skole er klar over hvad vilkårene er.

Langt de fleste portallicens vilkår er som Spil Smart Portalens, derfor ved de fleste skoler godt at eventuelle opsigelser skal klares typisk inden d. 30.06.

Nogle gange oplever dog desværre at skoler eller undervisere ønsker at opsige når det nye skoleår er i gået i gang. Det kan vi selvfølgelig ikke imødekomme. Vi har mange udgifter til at drive en portal, herunder til unilogin, til serverplads m.m.

Sådan står der i handelsbetingelserne:

4. c. Licens/abonnementsperioden:

Perioden for en årslicens følger et skoleår, altså fra 1. august til 31. juli. I nogle tilfælde kan et abonnement træde i kraft før 1. august ifm. førstegangskøbere og særlige kampagner herfor.

Et abonnement/licens er løbende og faktureres forud en gang om året, med mindre andet er aftalt med Kundeservice. Dog faktureres der med det samme, første gang en skole bestiller årslicens.

Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden, altså senest d. 30.06.