Spil Smart logo

Udtalelser

Anmeldelser i fagblade:

Anmeldelse på Folkeskolen.dk af Spil Smart Portalen – af Anne Skovmark

Ny musikportal giver masser af emner og aktiviteter at vælge imellem, både på mellemtrinnet og til valgfag i 7. og 8. klasse.

Med den nye portal spil-smart.dk har vi som musiklærere ingen undskyldning for at sige, at vi ikke kan finde på, hvad vi skal undervise i. Her er nok at tage fat på, både for den nyuddannede lærer, der kan have brug for ideer og inspiration til at komme i gang og til at kreere sit eget katalog af undervisningsmateriale, og så sandelig også for den garvede musiklærer, hvis bagkatalog trænger til en saltvandsindsprøjtning.

Læs hele anmeldelsen på Folkeskolen.dk her

 

Dansk Sang bladet anmeldte os i maj 2020.

Anmelderen skrev bl.a. 

Ved første øjekast ser Spil Smarts hjemmeside ikke ud til at indeholde meget ift. andre undervisningsportaler.
Dette med begrundelse i, at siden blot er lavet let overskuelig for enhver lærer. Siden er delt op i to portaler. En portal til mellemtrinnets musikundervisning samt en portal til valgfagsmusik.

Ydermere er de to portaler delt op i infosider, bookingmuligheder samt arrangementer og hele forløb. Søgefunktionen på toppen af siden er meget brugervenlig og gør det nemt at finde lige det, man søger, på et enkelt ord. Ligesom det er nemt at finde eventuelle forløb, er kontaktinformationen
på siden meget synlig. De er i det hele taget meget synlige med portalernes indhold. Der er både mulighed for at se, hvad de planlægger at lægge ind på siden, et CV på begge forfattere samt sidens historie.

Efter at have set siden igennem vil jeg mene, det bestemt er et flot materiale til prisen. Sat op mod
hvad undervisningsmateriale koster i bogform, er prisen bestemt ikke urimelig. Der ligger meget materiale, som virker til at være velovervejet og konstant i udvikling. Det er en side med fokus på musikundervisningen, og det er tydeligt at se, at forfatterne bag portalen brænder for det, de laver.
Læs hele anmeldelsen her

Videoudtalelser:

Udtalelse fra Lass, musiklærer på Frederiksbjerg skole i Århus

Udtalelse fra Berit Jellum fra Hillerødsholm skole i Hillerød

Udtalelser fra nogle af vores søde kunder

Jeg er meget begejstret for Spil Smart-portalen! Hvor gør I det bare godt! I har lettet min undervisning, min forberedelse og mindsket det uoverskuelige, der til tider er så udtalt i faget, hvor mange nybegyndere samtidig skal skabe noget musikalsk sammen
Jeg er højlydt fan.

Pia Helt, musiklærer
Hadsund skole

***

Fed hjemmeside med perfekt afbalanceret materiale til musikundervisningen i grundskolen!

Aktuelle, velvalgte sammenspilsnumre. Enkle, overskuelige og altid vellydende musikalske arrangementer.

Super pædagogiske indføringer i teori og hørelære, med små elevopgaver, som er sjove og lærerige for eleverne at løse.

Gode indføringer og igangsættende opgaver indenfor alle kompetencemål.

Ikke for mange højtravende gloser. Dejligt konkret stof – lige til at gå til!

Min sikring, som musiklærer, for at nå smertefrit omkring alle kompetencemål og færdigheds- og vidensområder.

Frederik, Kochs Friskole

***

Er i øvrigt meget glad for jeres produkt. Jeg bruger det til stor gavn og glæde for både mig selv og ikke mindst mine elever. Det har givet mig struktur og en rød tråd at følge.

Jeg er blevet skarp på hvordan jeg også med fordel kan opbygge min undervisning med hhv. 7. og 8. klasses valgfagsundervisning, så der både indgår hørelære, teori, sammenspil, og kobling af teori og praksis.

Mikkel Langballe, musiklærer, Holme skole

***

Vi er for nyligt startet med at abonnere på Spil Smart – mellemtrinnet. Stor ros til de udførlige vejledninger, der gør forberedelse af sammenspil lettere. Til flere af arrangementerne findes der optagelser af både de individuelle samt af hele arrangementet hvilket eleverne kan lytte til. Samtidig findes der også forskellige aktiviteter, opgaveark og forskellige musikforløb hvilket ligeledes er velformuleret og overskueligt!

Nikolaj Dam – musiklærer, Kollerup Skole

 

***

Jeg er meget glad for Spil Smart Portalen. Det er inspirerende og forarbejdet er gjort for mig.

I sammenspil, for eksempel, i form af gode tonearter for børn og gode, lette roller på især rytme og keys. Det lyder hurtigt godt og der er ikke så meget ventetid for hver enkelt gruppe fordi vi “næsten” kan plug and play!

På en let tilgængelig måde gøres det muligt at spille alle de aktuelle sange med et stort hold elever, hvor alle kan være med uanset forudsætninger og de får hurtigt oplevelsen af at være en del af noget vi skaber i fællesskab.

Jeg kan klart anbefale Spil Smart.

Stinne Birk, musiklærer på Forældreskolen Aarhus

 

***

Jeg bruger Spil Smart Portalen rigtig rigtig meget

Jeg synes det er superdejligt og nemt at komme til og det er nogle gode arrangementer der ligger derinde. Arrangementerne er også rigtigt nemme at gøre til sine egne og gøre sin egen ting med, man kan rode rundt med det, som man vil, det synes jeg er rigtig rigtig godt.

Jeg bruger det både til mit valghold og på mellemtrinnet og har spillet mange af deres arrangementer.

Deres teori og hørelære har vi brugt til når vi har haft læsebånd. Så har de simpelthen læst teksterne og så har vi lavet aktiviteterne efterfølgende, der er rigtigt mange ting der fungerer rigtig godt og jeg nyder stor glæde af Spil Smart i alle mine musiktimer.

Berit Jellum
Musiklærer, Hillerødsholmskolen i Hillerød

 

***

Jeg er folkeskolelærer på 9’ende år, og dette var mit første, hvor jeg skulle undervise et musikhold på mellemtrinnet. Jeg havde et stort ønske om at arbejde med sammenspil, som jeg kun havde ganske lidt erfaring med. Via musikskolen blev jeg introduceret til materialet “Spil smart”, og her har jeg fået en veltilrettelagt indføring i at etablere sammenspil med en skoleklasse. Det var så fantastisk at opleve musikholdet spille rock til skolens juleafslutning, og de leverede nummeret selvstændigt og sikkert. “Spil smart” er et meget overskueligt sammenspilsmateriale som fungerer rigtig godt i praksis.

Isa Schou, Folkeskole- og musiklærer på Skolen Vierdiget Dragør

 

***

I en travl musiklærerhverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at lytte aktuelle hits af og ikke mindst arrangere og lave elevlayout, så er det bare en gave at kunne finde sine Spil Smart arrangementer frem. Ens elever synes man er en helt og de føler sig som små hippe musikerspirer. Jeg har brugt arrangementerne som inspiration til meget forenklede arrangementer for mine specialskoleelever.

Bettina Hoffmann Nielsen, musiklærer på specialskole